Turvapaikanhakijoihin ja maahanmuuttajiin liittyvien asioiden yhteyshenkilönä seurakunnassa toimii vapaaehtoistyön koordinaattori Heli Nurmi puh. 050-3634132.

Syksyllä 2017 käynnistyi uusi Goodwill Café-monikulttuurisuus-kahvilatoiminta Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa (Koulukatu 6, 2.krs). Toiminta jatkuu keväällä 2018 ja sitä kehitetään edelleen osallistujien kanssa yhdessä, tervetuloa mukaan! Kokoonnumme sunnuntaisin 7.1., 4.2., 4.3. ja 2.4.(huom. maanantai!) ja 6.5. klo 15-17.

Goodwill Cafessa otetaan huomioon kävijöiden toiveita:

-paikkakuntaan tutustumisen helpottamiseksi olemme jakaneet Uudenkaupungin osoitekarttoja

-teimme yhdessä 17.1.2018 Vahterusring-tutustumiskäynnin, jolloin meille esiteltiin tiloja ja välineitä

-otimme 4.2.2018 Skype-yhteyden Israeliin nimikkolähettiimme Sari-Johanna Kuittiloon, joka yhteisen keskustelun päätteeksi luki Herran siunauksen heprean kielellä

-yhteinen tututustumiskäynti Uudenkaupungin kirjastoon ke 14.2.2018 klo 18, jossa meille esitellään aineistoa eri kielillä, tervetuloa mukaan!

Goodwill cafe

Ota yhteyttä jos haluat olla mukana monikulttuurisessa toiminnassa tai kotouttajakaverina maahanmuuttajalle. Kotouttajakaverit ovat tärkeitä arjen, asumisen, elämisen ja ympäristöön tutustumisen avustajia. Katso vapaaehtoistyön mahdollisuuksista lisää tästä

Lisätietoja Heli Nurmi puh. 050-3634132 tai heli.nurmi(at)evl.fi

Aikaisemin tapahtunutta: