Pyhäillan messut

Pyhäillan messu on tuomasmessutyylinen, vapaamuotoinen ehtoollisjumalanpalvelus.
Messu on suunnattu kaikenikäisille.
Pyhäillan messun esirukous rakentuu kotona etukäteen kirjoitettujen tai messun aikana rukousalttarien äärellä laadittujen lyhyiden rukoustekstien  – pyyntöjen, huolien, murheiden tai kiitosten – varaan.

Messun jälkeen on voi jäädä vielä hetkeksi juttelemaan iltakahvin tai teen merkeissä Uudenkaupungin seurakuntakeskukseen.

Nuorten messut

Nuorten messu on heidän itsensä suunnittelema ja he ovat mukana toteutuksessa. Kaikenikäiset ovat tervetulleita Messuun.

Aikuistyön tiedote kevät 2017  tästä

Raamattupiirit

Raamattupiirit edustavat seurakuntien perinteisintä ryhmätyötä. Ne toimivat hyvin yksinkertaisella mallilla: on raamatusta kiinnostuneita ihmisiä, jotka haluavat kokoontua kohtuullisen säännönmukaisesti hetkeksi yhdessä lukemaan Raamattua, tulkitsemaan sen sanomaa, ja rukoilemaan sekä usein myös laulamaan  hengellisiä lauluja ja virsiä.

Avoin raamattupiiri

- kokoontuu maanantaisin klo 18.30 Uudenkaupungin seurakuntakeskuksessa, Koulukatu 6.  Kysymysten ja keskustelun kautta tutustutaan Raamattuuun.

Seuraavat kokoontumiset: syksyllä 2017

Vetäjinä toimivat Katja Pihlajamäki ja Anna-Maija Tuikka.

Piiri on avoin kaiken ikäisille aikuisille - eikä haittaa, vaikkei pääsisi joka kerta mukaan!

Naisten rukous- ja raamattupiiri

-  kokoontuu pääsääntöisesti joka toinen viikko tiistaisin klo 18 Seurakuntakeskuksen takkahuoneessa.

Miesten raamattupiiri

- kokoontuu Seurakuntakeskuksen takkahuoneessa parittomana tiistaina, joka toinen viikko alkaen klo 18 vaihtuvin illan aihein ja raamatunkohdin. Vetäjänä toimii Risto Peurala.

Raamattupiirit Pyhämaassa

- Naisten raamattupiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa maanantaisin
- Miesten piiri joka toinen perjantai  klo 19 (aloitus lokakuussa)

Kokoontumispaikka on Pyhämaan seurakuntakoti, Kirkontaustantie 21.

- Tervetuloa mukaan keskustelemaan ja pohtimaan Raamatun perusasioita!

Olet tervetullut raamattupiireihin, vaikket olisi koskaan ennen käynyt tai Raamattua avannut!

Jos jonkun on jano,
tulkoon minun luokseni ja juokoon!
Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään
kumpuavat elävän veden virrat.

Johanneksen evankeliumi 7:37-38

Viikkomessu torstaisin klo 19 Uudenkaupungin Uudessa kirkossa